Tuinonderhoud in Leeuwarden

Niet iedereen heeft groene vingers. Of wellicht heeft u simpelweg geen tijd voor uw tuinonderhoud. Geen probleem, want in Leeuwarden kunt u dat uitbesteden aan ons hoveniersbedrijf.

Regelmatig onderhoud is een belangrijke voorwaarde voor het mooi houden van uw tuin. Bovendien is het belangrijk dat het juiste onderhoud wordt verricht. Iedere boom of plant heeft zo zijn eigen onderhoudsbehoefte. Door de juiste kennis blijft uw tuin op zijn mooist.

Seizoensonderhoud uitbesteden

Ieder seizoen vraagt om specifiek seizoensonderhoud. Om de begroeiing zo optimaal te laten plaatsvinden is het wenselijk om uw tuin winterklaar te maken voordat de vorst komt en in het voorjaar maken we uw tuin weer klaar voor de zomer. Zo kunt u altijd optimaal genieten van uw tuin, welk seizoen het ook is.

Contract- of afroepbasis

Wilt u bepaalde onderdelen uitbesteden en bepaald onderhoudswerk zelf blijven doen? Wilt u ons eenmalig inschakelen of periodiek? Wij zijn heel flexibel. U kunt ons in Leeuwarden en omstreken inschakelen op zowel contract- als afroepbasis. Wilt u graag altijd dezelfde hovenier langs laten komen? Ook dat is geen probleem! Maak een afspraak of vraag een vrijblijvende offerte aan.