Sierbestrating leggen in Leeuwarden

In bijna iedere tuin wordt wel een vorm van sierbestrating gelegd. Of het nu gaat om een terras, om kleine tuinpaadjes of om de betegeling van uw gehele tuin: onze gespecialiseerde stratenmakers zorgen voor een bijzonder mooi eindresultaat.

Verschillende soorten bestrating

Wat uw wensen rondom sierbestrating ook zijn, bij ons bent u altijd aan het juiste adres. Wij leggen zowel gebakken klinkers, betonklinkers, natuursteentegels, designtegels of kinderkopjes. Weet u precies wat u wilt? Of wilt u juist advies over welke sierbestrating het beste past bij uw tuinsituatie? Wij voorzien u graag van advies en voorbeelden, zodat u de juiste keuze kunt maken.

Professionele plaatsing

Tuinbestrating is een vak apart en staat of valt met de juiste plaatsing. Onze professionele stratenmakers zorgen ervoor dat uw pad of terras vakkundig wordt aangelegd, zodat u er lang plezier van heeft. Hiervoor is ook de ondergrond en het voegwerk van groot belang.

Vrijblijvende offerte

Wilt u meer weten over de mogelijkheden voor sierbestrating in Leeuwarden? Maak een afspraak met ons hoveniersbedrijf of vraag een vrijblijvende offerte aan. We luisteren graag naar uw wensen!